top of page
Caută

Cand vine vorba despre cariera.

Actualizată în: 10 mai 2020

Cu ceva timp in urma am pornit intr-o calatorie in necunoscut.


Simteam nevoia unei schimbari in viata astfel incat intr-o zi, pe cand ma plimbam pe Magheru am intrat intr-un ING Office, langa Dalles, unde era un anunt de recrutare in asigurari. Am cerut o intalnire cu un Unit Manager de la Agentia Bucuresti 1, din

Dr. Felix care mi-a prezentat oportunitatea, m-a inscris la cursul de initiere si pentru ca mi-am dat timp sa descopar si sa indragesc aceasta activitate, astazi am placerea sa sarbatoresc 15 ani intr-una din cele mai performante echipe de consultanti din Romania.


Sunt Cristian Dan Ionescu si iti urez bun venit pe blog-ul meu.

Vreau sa impartasesc cu tine cateva lucruri importante.

Imi fac munca cu pasiune si imi folosesc darurile primite pentru a ma pune in slujba oamenilor. Cred ca, daca tot ce este bun pentru mine vine din a te ajuta pe tine, atunci cel mai inteligent lucru pe care il pot face este sa ma concentrez pe nevoile si dorintele tale.


Am ajuns la succes in aceasta industrie fara sa stiu nimic despre vanzari si am reusit pentru ca am ramas un student pasionat. Invat si astazi de la maestri dar si de la colegii mai tineri sau clienti. Cultura organizationala de la ING, acum NN, o evaluez prin bucuria pe care o simt cand evoluez ca om si ma straduiesc sa-mi ating potentialul.


Sunt recunoscator tuturor clientilor care au avut si au incredere in mine, dar si celor care m-au refuzat, pentru ceea ce am realizat pana acum.

Fiti cu totii binecuvantati!

Voi fi prezent in acest spatiu cu ceea ce este important pentru voi si am sa raspund la intrebari si nelinisti astfel incat impreuna sa fim mai puternici!


125 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page